(ВИДЕО) МИЦКОВСКИ : КАМИОНИ НА ВИЦЕ ЗАЕВ, БРАТОТ НА ЗОРАН ЗАЕВ ВОЗАТ РУДА ЗА РЕК БИТОЛА!

0
577

Мицковски : Камиони на фирма од братот на Заев, Вице Заев вози руда за РЕК Битола.