(ВИДЕО) Министерот за информатичко општество, Дамјан Манчевски : Радиодифузната такса ќе се укине, МТВ ќе работи како европска телевизија а ќе се финансира од парите кои досега одеа за куртоните во куртон медиумите за црна пропаганда и перење мозок!

0
1477