(Видео) : Миле Паника чита македонски „базови“

0
806

Миле Паника од К-15 и даде огромна поддршка на македонската апликација Buzz која е замислена како забавна социјална мрежа каде ќе се објавуваат смешни или сатирични изреки и коментари од секојдневни ситуации кои се доста креативни. Миле Паника учествуваше во четвртата епизода и секој ;баз е одлично одглумен.“

Апликацијата Buzz не е ограничена само за македонската публика и младите креатори се надеваат на поголема популарност и пошироко присуство на мобилните платформи, па доколку сакате да ги подржите симнете ја од Play Store за Android и од App Store за iPhone.

Извор : Телефони