(ВИДЕО) МИЛЕНКО ЗА ФБ СТАТУСОТ НА ГРУЕВСКИ: Зошто не го уапси Заев кога можеше за да се спасиш и ти а и да не спасиш сите нас?!

0
1275

МИЛЕНКО ЗА ФБ СТАТУСОТ НА ГРУЕВСКИ: Зошто не го уапси Заев кога можеше за да се спасиш и ти а и да не спасиш сите нас?!