(ВИДЕО) МИЛЕНКО: Грујо за малце ќе станеше национален лидер ако ги испотепаше и испоапсеше сите од опозицијата и станеше нов Енвер Хоџа!

0
550

Миленко : Грујо за малце ќе станеше национален лидер ако ги испотепаше и испоапсеше сите од опозицијата и станеше нов Енвер Хоџа.