(ВИДЕО) МЕРСЕЛ БИЉАЛИ ШОУ НА ТВ 24: Ако не дај боже Македонија падне во раце на Русија, ќе биде поделена за 24 часа меѓу Грција и Србија, затоа што Грците и Србите се вековни партнери на Русите и ние тука немаме шанси!!!

0
1134

Професорот Мерсел Биљали растури на ТВ 24 : Ако не дај боже Македонија падне во раце на Русија, ќе биде поделена за 24 часа меѓу Грција и Србија, затоа што Грците и Србите се вековни партнери на Русите и ние тука немаме шанси!!!