(ВИДЕО) МЕГА БОМБА НА АРТАН ГРУБИ НА 24 ВЕСТИ – ГРУБИ НЕСАКАЈЌИ ГО ОТКРИ ПЕРФИДНИОТ ПЛАН НА ГРУЈО И АХМЕТИ : ЛОКАЛНИ НЕМА ДА ИМА ОТИ НЕМА КОЈ ДА ГИ РАСПИШЕ!!!

0
3194