(ВИДЕО) ЛУПЕВСКА МУ ГИ ИЗВАДИ ЏИГЕРИТЕ НА ПУЦВЕЛ МИНИСТЕРОТ ЗОШТО СЕ ДРЗНАЛ ДА ИМ ДАДЕ ПАРИ НА ТАМО НЕКОИ КЛЕТИ ШИПТАРИ ЗА ФЕСТИВАЛ?!?!

0
812