(ВИДЕО) ЛЕЛЕ МАЈКО КАКОВ ШАРЛАТАН: Трифун Костовски – Ја респектирам победата на ВМРО ДПМНЕ, таа е величенствена, не ме интересира како победиле…

0
1214

СПОДЕЛИ