(ВИДЕО) ЛАПСУС НА РЕЖИМСКАТА СВИЊА: Миленко призна дека преку прислушкувањето се преземале фирми и распали по Кате Блажевска поради нејзиниот настап на Телма, ја опсипа со навреди и инсинуации за брачниот живот!

0
301