(ВИДЕО) КУРТОН ХЕФТАЛИЦА ОД ЗЛОБА СЕ ПРЕТВОРИ КАКО САТАНА: СО СТЕВЧО МУЊА ГО ПЛАШЕА НАРОДОТ ДЕКА РУСИТЕ ЌЕ НЕ СПРЖЕЛЕ СО НУКЛЕАРКИ И ПАК ГО ХУШКАА НАРОДОТ ДА ВЛЕЗЕ ВО СОБРАНИЕ И ДА КОЉА!

0
295

Куртонот Васе Хефталица не престанува со своите криминогени емисии на Алфа ТВ во емисијата ,,Во Центар” каде по којзнае кој пат хушка народ да упадне во собрание да коља пратеници на СДСМ. Колку е само бедно и ужасно одвратно ова посткомунистичко шилеже…беда, јад, чемер и очај.