(ВИДЕО) Кој лигуш е ова човече, Жаре Еден на Еден направи интервју со Бубо Каров, човекот кој имаше муда да го критикува режимот и за тоа беше тргнат од ТВ, за разлика од Жаре кој се одлучи да молчи за доброто на маркетинг агенцијата која ја водат со брат му

0
1745

Бубо Каров е комичар и затоа беше замолчен.

Жаре Еден на Еден избра да биде бизнисмен и да глуми комичар, многу лоша комбинација…

Дури и не е толку проблем што нема талент за комичар, доста ќе беше само да имаше храброст и доблест, ама јбг, ништо од тоа…