(ВИДЕО) КОЈА БУДАЛА, СЕ СУДРИ ВО ПОЛИЦИСКО ВОЗИЛО ПОРАДИ БРКАЊЕ ПОКЕМОН

0
466

Видео играта Покемон Го веќе е навлезена во потсвеста на луѓето, а бројот на играчи на оваа заразна игра се шири со светлосна брзина ширум светот. И како што ќе погледнете во видеото штетите од оваа игра одат до ниво на лудило, за среќа и во двете возила нема повредени  лица а инцидентот помина со видно оштетување на возилата :

https://www.youtube.com/watch?v=gd_LchqEO2s