(ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ НА МИТИНГОТ НА ВМРО : Мицко толку многу се дереше во микрофонот, што се запали еден од звучниците!

0
871

Мицко толку многу се дереше во микрофонот, што се запали еден од звучниците!