(ВИДЕО) КОМЕДИЈА : ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ НАШОЛ НЕКОЈ ВМРОНСКИ ГРЕВ ОД ТЕТОВО КОЈ НА МИТИНГОТ ОД ВМРОВЦИТЕ ПРЕД КАМЕРИ КИНЕ КНИШКА ОД СДСМ И ПОТРОШИ ЦЕЛИ ПЕТ МИНУТИ ВО ИНТЕРВЈУ СО НЕГО!!!

0
807

Сителовото куртонче за својот портал ,,Лидер” Љупче Златев, нашол некој грев од Тетово кој на митингот на вмровците пред камери кине книшка од СДСМ и потроши цели 5 минути во интервју со него. На почетокот на ова куртон интервју овој грев вели дека бил непартиски но дошол на митингот на ВМРОВЦИТЕ да ја спасува МаЌедоња од ЕУ и НАТО?! А потоа збори дека и тој кога би бил на власт би крадел?! Па каде ли ги наоѓаат вакви греови пичка ли им матер нивна имбецилска, амеби парамециумски!