(ВИДЕО) КОМЕДИЈА НА ТЕЛМА: Мицко стои пред партиска зграда од 30 милиона евра пари украдени од буџетот, а се фали дека партијата му заштедила пола милион евра на народот од кампањата за референдумот!

0
675

КОМЕДИЈА НА ТЕЛМА: Мицко стои пред партиска зграда од 30 милиона евра пари украдени од буџетот, а се фали дека партијата му заштедила пола милион евра на народот од кампањата за референдумот!