(ВИДЕО) ДАЧИЌ Е НЕВИДЕН ПОЛИТИЧКИ ЛИГУШ : На сред важен состанок во Обединетите нации го бркаше претседателот на САД, Доналд Трамп да му даде АВТОГРАМ!!!

0
899