(ВИДЕО) Ковачев: Слободата што се чувствува во Струмица ќе ја донесеме во цела Македонија

0
177

Видео од обраќањето нa Тања Ковачев, членка на извршниот одбор на СДСМ, на денешниот протест во Струмица за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.