(ВИДЕО) Кирацовски: Како што се обврзавме пред јавноста, пред граѓаните, ги намалуваме патните трошоци на пратениците за една третина

0
227

Кирацовски: Како што се обврзавме пред јавноста, пред граѓаните, ги намалуваме патните трошоци на пратениците за една третина. Во изјава за телевизија Сител зборувам за денешната одлука на собраниската Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците со која раководев: усвоен е Предлог-законот со кој се предвидува намалување на надоместокот за патните трошоци.