(ВИДЕО) КАНАЛ 5 ОБЈАВИ СНИМКИ ОД ЗГРАДАТА НА ТЕЛЕВИЗИЈАТА ЗА ВРЕМЕ ЗЕМЈОТРЕСОТ – Вработените гледаат да спасат жива глава

0
1906

Канал 5 телевизија објави видео снимка од сигурносните камери во зградата и тоа што го снимиле за време на вчерашниот земјотрес во 15:10 часот.