(Видео) Како се произведуваат хеликоптерите?

0
200

На интернет каналот „How it’s made“ можете да наидете на огромен број најразлични видеа како се прават нештата кои ги користиме почесто или поретко, а за чиј начин на производство многу слабо знаеме.

https://youtu.be/4_133wT3sTs

Во оваа видео имаме можност да видиме како изгледа производството на хеликоптерите.