(ВИДЕО) КАКО РУСКИ БОС НА НАРКО КАРТЕЛ : МИЛЕНКО НЕГОВАТА НАЈНОВА ЕМИСИЈА ЈА СНИМИ НА МОТОР И ВО ЏАКУЗИ СО УЛТРА СКАПА ПУРА

0
1668

Миленко неговата најнова емисија ја сними на мотор и во џакузи со прилично скапа пура како руски бос на некој нарко картел со елитни проститутки околу него од илјадници евра.

Комично е како тоа Миленко збори за режим и хунта во државата со ултра скапа пура во тоа устата прљава и потоа збори како некој во нешто го спречува да се изразува и го малтретирал, иако сите негови постови на Дудинка се во поголема мера преполни со клевети и навреди.