(ВИДЕО) КАВГА ПРЕД КАМЕРИТЕ НА А1ОН, ПОГЛЕДНЕТЕ ДО КОЈ СТЕПЕН ЦРНИ ГРУЈО ГО ЗАКРВИ НАРОДОТ ВО МАКЕДОНИЈА : Комуњарко, ќе те запалам сосе барака

0
2983

Дека политиката ги подели сите граѓани се доказ и социјалните случаи, чии бараки ќе во вторник ќе бидат урнати, а на нивно место ќе никне трговски центар на приватен инвеститор.

Додека еден од социјално загрозените даваше изјава за медиумите, неговата сосетка го нарече пијаница, а тој на среде изјава и рече „Не јади гомна да не ти дојдам да те запалам сосе барака, комуњарко една“.

Извор: А1он