(ВИДЕО) И ЧОМ СЕ ПРЕТЕРА СО РЕЛАТИВИЗИРАЊЕ – ЧОМОВСКИ : Исто ке се срамат и „шарените“ и тие што пеаат „Клетите шиптари“!

0
1150