(ВИДЕО) ИСУСЕ ХРИСТЕ СВЕТОТ ОТИДЕ ВО БЕСТРАГА: КУРТОНОТ СОТИР КОСТОВ СТАНАЛ ГРАЃАНСКИ АКТИВИСТ ЗА СЛОБОДА И ПРАВДА, А ДО ВЧЕРА 10 ГОДИНИ БРЧЕШЕ ВО ЧМАРОТ НА ГРУЈО, СО КЛЕШТИ НЕ МОЖЕВМЕ ОД ТАМУ ДА ГО ИЗВАДИМЕ!

0
412

Си еба мамата си еба се у бестрага отиде. Сотир Костов, главниот аналитички куртон на Груевски и ВМРО-ДПМНЕ станал граѓански активист, борец за човекови права и слободи?! Ќе се борел за правда?! Па до вчера ова гомно беше толку набутано во чмарот на Грујо што со клешти неможевме да го извадиме од таму.