(ВИДЕО) ИСУСЕ ХРИСТЕ, НОВИНАРКАТА ЌЕ ПАДНЕШЕ ОД СТОЛ: Лидерот на ВМРО ДПМНЕ ги бранеше убијците на Села, биле жртва на монтиран процес?!?!

0
1415

ИСУСЕ ХРИСТЕ, НОВИНАРКАТА ЌЕ ПАДНЕШЕ ОД СТОЛ: Лидерот на ВМРО ДПМНЕ ги бранеше убијците на Села, биле жртва на монтиран процес?!?!