(ВИДЕО) ИСУСЕ ХРИСТЕ: Копукот Жаре Димитријоски го угости режимското куче Тони Шанац и го праша дали трпел последици затоа што коментирал за политика во јавност, демек он е дисидент а не режимско куче кое 10 години помагаше мафија и лудачки режим кој уништуваше луѓе!!!

0
498
Копукот Жаре Димитријоски го угости режимското куче Тони Шанац и го праша дали трпел последици затоа што коментирал за политика во јавност, демек он е дисидент а не режимско куче кое 10 години помагаше мафија и лудачки режим кој уништуваше луѓе!!!