(ВИДЕО) ИСКРЕНА ВМРОВКА ЗА ЈАНЕ ЧЕНТО НА КУРТОН АЛФА ХЕФТАЛИЦА ТВ : АБЕ ЈАС СУМ НЕГОВА РОДНИНА И ЗАТОА НЕМОЖАМ ДА ЗБОРАМ ЗА НЕГО ВО ЛОША КОНОТАЦИЈА!

0
599

По спроведена анкета во центарот на Прилеп од страна на куртон новинарката Каролина Дурло по нарачка на Алфа Куртон Васе Хефталица приказује ТВ една искрена вмровка еве што изјави : Абе ја сум фамилијарно врзана со нив, старио ми е кум, јас сум роднина на Јане Ченто, па затоа не зборам во лоша конотација. 😀 😀 😀