(ВИДЕО) ИРЕНА ЈАКИМОСКА, ДИРЕКТОРКА НА ПРИЛЕПСКИ ,,КОМФИ АНГЕЛ” ЌЕ ГЛАСА ЗА ДОГОВОРОТ ПОМЕЃУ МАКЕДОНИЈА И ГРЦИЈА

0
1058

Независно дали се најдувате во позиција или опозиција, припаѓањето на Македонија во евроатлантската интеграција е она кое што сите ние несебично треба да го поддржиме. Таму е нашата иднина и треба да се фокусираме максимално да искористиме од оваа ситуација – Ирена Јакимовска ко-сопственик на Комфи Ангел и претседател на регионалната стопанска комора.
#ИзлезиЗА