(ВИДЕО) Интервју со Заев на 24 Вести: Во ИЕ 4 победуваме 12:8!

0
754

Уставот никој нема да го чепне, тој е ист за сите. До каде може да оди режимот во лагите? Зоран Заев во интервју за 24 Вести за програмата на партијата, двојазичноста, национализмот и претстојните избори.