(ВИДЕО) Интервју на Зоран Заев за ТВ Вис: Анкетите покажуваат дека опозицијата води!

0
1020

Ви го пренесуваме интервјуто на претседателот на СДСМ, Зоран Заев, гостин во емисијата Визави на регионалната телевизија ТВ Вис – Струмица.