(ВИДЕО) Илија Јованоски со Велигденско обраќање им ги честита велигденските празници на прилепчани

0
181

Градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски со Велигденско обраќање им ги честита велигденските празници на прилепчани.