(ВИДЕО) ЗОРАН ИВАНОВ МУ ГО РАСПЛАКА МАЈЧЕТО НА АНАЛНИОТ ЕКСПЕРТ ЗА СЕ И СВАШТА АЛЕКСАНДАР ДАШТЕВСКИ

0
729

Новинарската легенда, Зоран Иванов за малку ќе го расплачеше на Канал 5 режимскиот анален експерт, Александар Даштевски кој е уствари експерт за се и сешто. Погледнете ја оваа епска дебатна тепачка на Канал 5 во емисијата ,,Само вистина”.