(ВИДЕО) ЗАМЕНИК СЕКРЕТАРОТ НА ПАРТИЈАТА, БУНТУР КОНЕЧНО ГО ИЗНЕСЕ СТАВОТ НА ВМРО-ДПМНЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМОТ ВО ДЕБАТА НА КАНАЛ 5 СИНОЌА

0
1130

– ВМРО ДПМНЕ е партија која ги промовира индивидуалните слободи а не колективитетите, па така нашиот став за референдумот е секој нека одлучи со своја глава како сака да гласа.

Ова на Канал 5 го изјави заменик секретарот на партијата, Петар Богојески.