(ВИДЕО) Заменик претседателката на СДСМ Радмила Шеќеринска гостува на ,,360 степени”

0
218

radmila-sekerinska

Погледнете го новото издание на „360 степени“ во кое гостуваше заменик-претседателката на СДСМ, Радмила Шекеринска. Се разговараше за политичката криза, преговарачкиот процес, што е договорено во врска со (не)објавување на „бомбите“….