(ВИДЕО) ЗАЕВ СЕ ОБРАТИ ДО НАЦИЈАТА: СЕКОЈ ГЛАС Е ВАЖЕН, ИЗЛЕЗЕТЕ НА 5-ТИ МАЈ, НЕ СИ ИГРАЈТЕ ИГРАЧКИ, СЕ НАМАЧИВМЕ ДО ТУКА ДА ДОЈДЕМЕ ВИЕ СЕГА НАЈДОВТЕ БОЈКОТИ ДА МИ ПРАВИТЕ!

0
559

Премиерот Зоран Заев се обрати до нацијата по повод претседателските избори на 5-ти Мај и повика на масовна излезност и поддршка на Стево Пендаровски.