(ВИДЕО) ЗАЕВ СЕ ИСПОВЕДА: Моите родители и чичковци беа многу строги, кога се вратив со факултет очекував да ме стават директор, они ме ставија магационер цели 6 месеци утоварав камиони!

0
423

Заев : Моите родители и чичковци беа многу строги, кога се вратив со факултет очекував да ме стават директор, они ме ставија магационер цели 6 месеци утоварав камиони!