(ВИДЕО) ЗАЕВ ПРЕД ТУРСКИТЕ БИЗНИСМЕНИ: Добредојдени сте во Македонија, јас сум бизнисмен, знам како да ви помогнам да направите профит, една третина од моето време овие месеци го користам на контакти со заинтересирани инвеститори!

0
307