(ВИДЕО) ЕФТОВ ГО ИСКАРА АЛЕКСАНДАР НИКОЛОВСКИ ЗОШТО МУ СЕ ИЗВИНИЛ НА БОРЈАН, ТОЈ БИЛ ПРЕДАВНИК И НИШТОЖНИК

0
760

Васето му се налути на потпретседателот Александар Николовски затоа што му се извинил на Борјан Јовановски, не требало да се извинува бидејќи Борјан бил предавник и ништожник?!