(ВИДЕО) ЕВЕ ШТО УЧАТ СТУДЕНТИТЕ НА ЕВРОПСКИ ОД ДОКТОР ЛАТАС: Не ми сметаат политичарите кои лажат во моите интервјуа, они ја лажат публиката а не мене!

0
497

ЕВЕ ШТО УЧАТ СТУДЕНТИТЕ НА ЕВРОПСКИ ОД ДОКТОР ЛАТАС: Не ми сметаат политичарите кои лажат во моите интервјуа, они ја лажат публиката а не мене!