(ВИДЕО) ЕВЕ ГО СЛУПАНОТО ЉУБОВНО ВОЗИЛО НА ДИМЕ СПАСОВ И НА МЛАДОТО РЕЖИМСКО КОКОВЧЕ ОД УМС КАДЕ СЕ ВРШЕЛО ПРИЕМЕН ИСПИТ ЗА МИНИСТЕРСТВО НА ГРЛО И ПО КРАЈНИЦИ!

0
3172

Телевизијата 24 Вести објави видео снимка на која се гледа оштетување на возилото со кое дополнителниот заменик министер за труд и социјална политика Диме Спасов синоќа учествувал во сообраќајна незгода на улицата Алжирска, во Скопје.