(ВИДЕО) Душица Мрѓа до Мистер Селфи : Што значи Белгиско сценарио во македонски услови, ќе ве чекаме 2 години за формирање влада?! Артан Груби : Пратениците имаат 4 години мандат што значи може и да чекаме толку за формирање влада!!!

0
1187