(ВИДЕО) ДУШИЦА МРЃА ГО УБЕДУВАШЕ БУЈАР ОСМАНИ ДА СМЕ СЕ ОТКАЖАЛЕ ОД ПРЕГОВОРИ СО ГРЦИЈА, НЕ ВРЕДЕЛО ЗА ЕУ И НАТО, И ОНАКА СМЕ ПОПУШТИЛЕ ДОСЕГА ПРЕМНОГУ

0
636

ДУШИЦА МРЃА ГО УБЕДУВАШЕ БУЈАР ОСМАНИ ДА СМЕ СЕ ОТКАЖАЛЕ ОД ПРЕГОВОРИ СО ГРЦИЈА, НЕ ВРЕДЕЛО ЗА ЕУ И НАТО, И ОНАКА СМЕ ПОПУШТИЛЕ ДОСЕГА ПРЕМНОГУ