(ВИДЕО) ДРАМА ВО ТАБОРОТ НА ГРУЈОВАТА ДИРЕКТОРСКА РЕВОЛУЦИЈА – ШТО ИМ ДАВАШ БЕ НА ТЕЛМА… МАЈНИ ГИ ТАМУ У ПИЧКУ МАТЕР, пцости и вербални напади врз новинарите на Телма!!!

0
5394