(ВИДЕО) НАЈДОБАР ДОКАЗ ДЕКА ПОКЕМОН ГО Е ШТЕТНО ЗА ЧОВЕШТВОТО Е ОВОЈ НЕВЕРОЈАТЕН ЛУДАК И ШУПАК, БРКАШЕ ПОКЕМОН НА СРЕД РАСКРСНИЦА А КОГА НА НЕГО НАИДЕ КОЛА ТОТАЛНО ОДЛЕПИ

0
460