(ВИДЕО) ДОБРО ЗАПАМЕТЕ ГИ ОВИЕ ДВА ПОЛИТИЧКИ ФОСИЛИ ПОРАДИ КОИ МАКЕДОНИЈА ТАПКА ВО МЕСТО И СЕ ГУШИ ЦЕЛИ 28 ГОДИНИ ВО ГОМНАТА НА НАЦИОНАЛИЗМОТ И ПРОПАЃА ВО ЛАЈНА ОД БИК

0
647

Цели 28 години откако Македонија стана независна и суверена држава се бори против вакви националистички фосили и диносауруси кои упорно ја враќаат државата во камено доба. Цели 28 години ја држат нацијата и државата во заложништво на лажна историја за педерот Ацко на коњ кој живеел некаде во Хеленизмот на Грчката историја, и исто така кои плукаат свесно и јавно по македонската самобитност но и каде плукаат по сите прогресивни процеси.