(ВИДЕО) ДИЈАГНОЗАТА НА АНДОНОВ ПРОРАБОТИ ПРЕД КАМЕРИТЕ НА РЕЖИМСКАТА ТВ НОВА НА ОНОЈ КОЈ ВОЗИ СЕАТ ВО БОМБИТЕ НА ЗАЕВ, ГО ПОМЕША МИНИСТЕРОТ ЗА ВНАТРЕШНИ ОЛИВЕР СПАСОВСКИ СО ЗОРАН ЗАЕВ!

0
1431