(ВИДЕО) ДИПЛОМАТСКА ВОЈНА НА СЕАТ КУРТОН ИБИЦА ТВ : ТОДОР ПЕНДАРОВ ПРЕД АСТМА МУ ГО РАСПЛАКА МАЈЧЕТО НА РЕЖИМСКОТО КУРТОНСКО СТАРО ПУВАЛО РИСТО НИКОВСКИ

0
2349