(ВИДЕО) Димова: Колку пари на граѓаните власта даде за неуспешната кампања на Срѓан Керим?

0
339

Пратеничката Лидија Димова на седницата во Собранието на Р.Македонија на која на дневен ред се пратенички прашања.

„ Дали Исајловски има двојно државјанство? Ако нема, како ги набавил овие станови? Колку пари се потрошени и вложени во кампањата на Срѓан Керим да биде претставник на Македонија за генерален секретар?“, праша Димова.