(ВИДЕО) ДИМИТРОВ НА ДЕБАТАТА ВО МАНУ: Дури седевме во чекална, ги испуштавме возовите а постоеше ентузијазам за ЕУ проширување!

0
257

ДИМИТРОВ НА ДЕБАТАТА ВО МАНУ: Дури седевме во чекална, ги испуштавме возовите а постоеше ентузијазам за ЕУ проширување!